Grote stappen door ontwikkelingen, Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 smartphone met vele mogelijkheden

Samsung heeft enorm grote stappen gezet door revolutionaire ontwikkelingen door te voeren maar tevens vast te houden aan een aantal vertrouwde gegevens voor de gebruiker. De Galaxy S7 is ontworpen door naar de consumenten te luisteren.  De Galaxy S7 heeft een metalen frame en is voorzien van 2.5d Gorilla Glass dat ervoor zorgt dat het lijkt als of het scherm boven het oppervlak zweeft. Vorm en functie zijn nu samengevoegd. De behuizing van de Galaxy S7 is voorzien van een IP68 certificaat dat inhoudt dat de behuizing volledig stofdicht en waterafstotend is. Ook hebben de technici van Samsung er ontzettend handige features in verwerkt die onmisbaar zullen worden. De Galaxy S7 met zijn krachtige processor werkt soepel en snel en verwerkt probleemloos alle gegevens op je micro SD kaart van een A-merk zoals Samsung. Vergelijk de Samsung Galaxy S7 met een andere smartphone uit de Galaxy S serie in een andere blogtekst.

  • Heeft twee camera’s: Voor 5MP / achter 12MP
  • Connectiviteit: 4G, WI-FI en Bluetooth
  • Beeldscherm: AMOLED, 5.1 Inch (staand)
  • Besturingssysteem: Android
  • Batterij: Lithium polymeer
  • Opslag: uitbreidbaar met MicroSD tot 200GB
  • USB: USB Type-C

De Samsung Galaxy S7 onder de loep

De Samsung Galaxy S7 bevat alle opties die jij nodig hebt. Zo kun je nu ook een micro SD kaart gebruiken.

Het 5.1 inch beeldscherm van de Galaxy S7 heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De kleurweergave van het beeldscherm is van vertrouwde hoge kwaliteit. U kunt dus met een gerust hart weer foto’s maken en filmpjes opnemen en deze afkijken op de nieuwe Samsung S7. Het beeldscherm is voorzien van een ‘always-on’ functionaliteit, op deze wijze blijft sommige informatie altijd zichtbaar! Wel zo makkelijk als je even wilt zien hoe laat het is bijvoorbeeld of inkomende berichten even wilt bekijken voordat je kiest om ze wel of niet te openen. Het AMOLED scherm met zijn energie zuinige kenmerken zorgt voor lange batterijduur.

De Samsung Galaxy S7 heeft een accu van 3000mAh. Gezien de vernieuwde software belooft dat een lange accuduur. Je kunt gerust de telefoon de gehele dag gebruiken en alleen in de avonduren de telefoon weer aan de lader terug te doen en je kunt de volgende dag de telefoon weer gebruiken. Drukke dag gehad en veel gebruik gemaakt van je telefoon? Laad de Samsung Galaxy S7 snel op met zijn snellaad functie.  Na anderhalf uur opladen is de telefoon voor 80 procent opgeladen dankzij van deze functie. U kunt hierdoor weer probleemloos de telefoon gebruiken.

Met de camera van de S7 heeft Samsung bewust de keuze gemaakt om voor een lager aantal megapixels te gaan. Waar de S6 een 16 megapixel camera had, heeft de S7 ‘slechts’ 12 megapixel. Dankzij het DUAL Pixel systeem biedt de S7 echter toch veel betere foto’s bij minder lichtinval en kan hij zeer nauwkeurig een foto scherpstellen. Daarnaast is de lens met een diafragma van f/1.7 ook heel goed geschikt voor het maken van goed belichte foto’s. Houd er hierbij wel rekening mee dat je een snelle micro SD kaart nodig hebt om deze beelden op te kunnen slaan!

De juiste micro SD kaart voor jouw Galaxy S7

Met gebruik van een micro SD kaart kun je het optimale halen uit jouw Samsung Galaxy S7 smartphone

Opslag uitbreiden is uiteraard ook mogelijk bij deze Samsung S7 door gebruik te maken van een geheugenkaart. Naast de standaard 32 GB opslagruimte is er een mogelijkheid deze verder uit te breiden met een micro SD kaart tot maximaal 200GB. Extra opslagruimte kan met verschillende hoeveelheden GB uitgebreid worden doormiddel van micro SD kaarten. Houd er rekening mee dat je apparaat niet meer dan 200GB extra geheugen ondersteunt. Het heeft dus geen zin om een micro SD kaart aan te schaffen met meer dan 200GB geheugen.

Waarom de Galaxy S7?

De Samsung Galaxy S7 in combinatie met een geheugenkaart kan je meer uit je telefoon halen.

De betrouwbaarheid van een Samsung Galaxy S serie is algemeen bekend. Met de nieuwe S7 heeft Samsung weer een stap voorwaarts gemaakt. De herkenbare functionaliteiten verbeterd en gebruiksgemak verhoogd.

Geef een antwoord