De Samsung Galaxy S20 Ultra, de alleskunner op het gebied van smartphones!

De Samsung Galaxy S20 Ultra met een micro SD kaart is een gouden combinatie.

De Samsung Galaxy S20 Ultra is uitgebracht in Nederland in maart 2020. Deze high end smartphone van Samsung is een absolute alleskunner. De Samsung Galaxy S20 Ultra beschikt namelijk over werkgeheugen tot wel 16GB dat zorgt voor razendsnelle prestaties, 5 prachtige camera’s die prachtige beelden kunnen opnemen en een adembenemend 6,9 inch Dynamic AMOLED scherm. De Samsung Galaxy S20 Ultra biedt alle specificaties die je van een high end smartphone mag verwachten. Daarnaast beschikt de S20 Ultra over een uitstekende 5000 mAh batterij waardoor je heel lang kunt doen met de smartphone. Standaard beschikt de Samsung Galaxy S20 Ultra over 128GB interne opslag. Dit geheugen is uit te breiden door middel van een micro SD kaart tot en met 1 TB.

Formaat166,9 x 76 x 8.8 mm
Schermresolutie3200 x 1440 (QHD+)
SchermtypeDynamic AMOLED 2X
CameraresolutieV: 40.0 MP
A: 108.0 / 12.0 / 48.0 / 5.0 MP
VideoUHD 8K (7680 x 4320 pixels) @24fps
Batterij5000 mAh
Gewicht220 gr
Connectiviteit5G, 4G, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 en NFC
USB-InterfaceUSB-C
Uitbreidbaar geheugenMicro SD, tot 1 TB

Wil je de Samsung Galaxy S20 Ultra vergelijken met de Samsung Galaxy S20? Lees dan ook vooral de blogtekst hierover!

Prachtige 8K foto’s en video’s maken met de Samsung Galaxy S20 Ultra

De Samsung Galaxy S20 Ultra met een geheugenkaart is een gouden combinatie. Met bijvoorbeeld de micro SD kaart van Samsung, haal je het optimale uit jouw smartphone.

Met de Samsung Galaxy S20 Ultra kun je prachtige 8K beelden opnemen dankzij zijn 4 camera’s van uitzonderlijke resolutie. Aan de achterzijde zit namelijk een wide-angle camera van een uitzonderlijke 108 Megapixel. Hiermee kun je ongelooflijk scherpe foto’s schieten. Aan de voorzijde heb je een camera die over 40 Megapixel beschikt. Deze camera functioneert met name als selfie camera. Al met al zijn de camera’s van absolute topkwaliteit. Wanneer je deze beelden allemaal wilt opslaan, dan is het mogelijk dat je een tekort hebt aan opslagruimte. Van Samsung krijg je standaard namelijk maar 128 GB opslagruimte aangeboden en de veeleisende gebruiker heeft hier zeer waarschijnlijk te weinig aan.

Gelukkig kun je dit uitbreiden met een micro SD kaart. Samsung heeft zelf ook deze micro SD kaarten. Hierbij gaat het om de Samsung Pro Plus microSD (Versie 2021) kaarten. Deze geheugenkaarten zijn uitermate geschikt voor smartphones die hogere kwaliteit beelden kunnen opnemen. Deze kaarten hebben namelijk een leessnelheid tot 160 MB/s en een schrijfsnelheid tot 120 MB/s. Hierdoor kunnen ze makkelijk en soepel deze prachtige beelden verwerken en heb je alle opslagruimte die je nodig hebt.

Speel de nieuwste games op het prachtige Amoled scherm!

Ook voor gaming is de smartphone Samsung Galaxy S20 Ultra geschikt. Met gebruik van de juiste geheugenkaart, zoals de micro SD kaart van Lexar, haal je zo het optimale uit je smartphone!

Met de Samsung Galaxy S20 Ultra kun je alle kanten op wat betreft gaming. Met zijn Exynos 990 chipset en 16 GB werkgeheugen kun je de zwaarste games draaien en in combinatie met het 6,9 inch Dynamic Amoled scherm kun je deze games ook spelen in uitzonderlijke resolutie. Je hebt met de S20 Ultra ook de mogelijkheid om externe controllers te koppelen zodat je maximaal van het device kunt genieten. Al met al biedt de S20 Ultra uitstekende specificaties voor de hardcore mobiele gamer. Games als Asphalt 9 Legends, PUBG en Call of Duty zijn zeer belastend voor het interne geheugen van de S20. In de meeste gevallen heb je het dan al over meerdere gigabytes die per spel ingenomen zullen worden. Deze bestanden kun je opslaan op een micro SD kaart om problemen met opslag te voorkomen.

Het merk Lexar heeft hier uitstekende geheugenkaarten voor. Hierbij gaat het om de Lexar Play microSDXC UHS-I U3 V30 geheugenkaarten. Deze geheugenkaarten zijn speciaal ontwikkeld om games op te kunnen draaien en bieden hoge overdrachtssnelheden. Ze behalen namelijk een leessnelheid tot 150 MB/s en een schrijfsnelheid tot 90 MB/s. Kortom deze geheugenkaarten zijn uitermate geschikt om samen te werken met de Samsung Galaxy S20 Ultra.

Geef een antwoord